• (+30) 2431772913
  • 421 32, Ελ. Βενιζέλου & Ζάππα 20 (ισόγειο), Τρίκαλα
  • info@bougla.gr
  • ☰ Είσοδος

Υπεύθυνη Γραφείου

Το όνομά μου είναι Βίκυ Μπούγλα, γεννήθηκα και μεγάλωσα στα Τρίκαλα.

Η 8ετής θητεία μου ως γραμματέας συμβολαιογραφείου μου έδωσε γνώσεις για τα ακίνητα και μου εμφύσησε την αγάπη για την κτηματαγορά. Θεωρώ πως αυτό το επάγγελμα με διάλεξε και το διάλεξα.

Το 2005 ξεκίνησα το 1ο μου γραφείο.

Το 2010 κατέβηκα σε δικό μου χώρο επί της Ελευθερίου Βενιζέλου 9 και Ζάππα.

Το 2016 μεσούσης της οικονομικής κρίσης εντάχθηκα στο δίκτυο της Bee Real Estate, αναγνωρίζοντας την ανάγκη για επαγγελματισμό και νέες τεχνολογίες.

Το 2016 ήταν επίσης μια χρονιά ορόσημο για μένα καθώς πήρα το πτυχίο μου από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο στο τμήμα «Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών».

Από το 2017 έως και φέτος 2019, παρακολούθησα το πρόγραμμα για το Real Estate που δημιούργησε το ΕΚΠΑ στην πλατφόρμα του e-learning και πήρα τις ακόλουθες πιστοποιήσεις:

-      Εκτιμητής Ακινήτων

-      Μεσίτης Ακινήτων

-      Real Estate Investment and Finance

-      Real Estate Management

Είμαι μέλος του Συλλόγου Μεσιτών Τρικάλων και συμμετέχω στο 5μελές προεδρείο, του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, του Συλλόγου Φοροτεχνικών Τρικάλων, του Συλλόγου Εκτιμητών Ελλάδος, του Ελληνικού Ινστιτούτου Εκτιμητικής, του Συλλόγου Μεσιτών Πραγματογνωμόνων Τιμών Ακινήτων Ελλάδος του οποίου είμαι και Γραμματέας, και μέλος της ΠΟΜΙΔΑ.

Νέα Ακίνητα